GZ- en Klinisch Psychologen

Wellicht is je eerste gedachte:

Er zijn zoveel vacatures, wat zou Corparis voor mij kunnen betekenen?

Wat is dan de toegevoegde waarde van Corparis?

Allereerst nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek bij ons op kantoor waarbij jouw wensen, jouw behoeften en jouw ambitie leidend zijn.

Vervolgens kunnen we je een volledig, compleet en onafhankelijk overzicht geven van opdrachten en/of vacatures die op dat moment actief zijn of die op termijn actief worden in de arbeidsmarkt.

Dagelijks hebben wij contact met organisaties en weten wij wat er speelt, ook zijn wij op de hoogte van de mogelijkheden die niet op internet staan.

De organisaties waar nieuwe uitdagingen zich bevinden kennen wij door en door.

Hierdoor kunnen we een neutrale toelichting geven over de ontwikkelingen waar de organisatie zich mee bezig houdt en de ambitie die de organisatie heeft voor de toekomst.

Na een gedegen selectie van de juiste vacatures voor jou kunnen wij in een relatief kort tijdsbestek oriënterende gesprekken voor je plannen bij meerdere organisaties.

Je kunt dan bijvoorbeeld eens 3 of 4 gesprekken voeren met verschillende organisaties om sfeer te proeven, te vergelijken en om uiteindelijk tot een zorgvuldige en juiste keuze te komen.

Door deze werkwijze vind jij de juiste uitdaging binnen de organisatie die goed bij je past.

Voordelen om contact te zoeken met Corparis:

  • Het verplicht je tot niets
  • Een compleet overzicht van mogelijkheden, vacatures en opdrachten op dat moment of in de toekomst
  • Up-to-date informatie over de ontwikkelingen, de visie en de ambitie van de organisaties
  • Verdere informatie over de werkwijze en samenstelling van verschillende teams
  • Wij kunnen in een relatief kort tijdsbestek meerdere gesprekken voor je faciliteren bij geselecteerde organisaties zodat je zorgvuldig kunt vergelijken
  • Maatwerkantwoorden op je overige vragen