Ontdek ons netwerk!

Wij kennen de professionals die echt waarde toevoegen aan een organisatie. We hebben professionals in dienst, maar werken ook met een groot netwerk zzp’ers. Dagelijks ondersteunen meer dan tweehonderd Corparis professionals onze opdrachtgevers. Dit doen zij op operationeel, tactisch en strategisch niveau binnen verschillende vakgebieden.

Een samenwerking is nooit voor even

Wat ons betreft is een samenwerking nooit voor even. We vinden duurzame relaties en persoonlijk contact belangrijk. Alleen als we elkaar goed kennen, kunnen we een organisatie het beste helpen.

Wij kijken verder – de beste professional op de juiste plek

Werken voor Corparis, dat kan niet iedereen. Daar zijn we heel eerlijk in. Of het nou gaat om een tijdelijke opdracht of een vaste baan, we kijken verder dan een cv. We screenen kandidaten op vaardigheden, competenties, cultuuraspecten en ons DNA. Zo garanderen wij het beste antwoord op de vraag, de beste professional op de juiste plek.

We delen onze kennis

We investeren niet alleen in onze eigen medewerkers, we delen onze kennis. Dat doen we in onze blogs, maar ook met kennisbijeenkomsten en trainingen. Medewerkers van onze opdrachtgevers zijn van harte welkom op deze kennisbijeenkomsten. Daarnaast mag een ieder altijd gebruik maken van ons netwerk.