(Basis)Artsen

Je bent (recent) afgestudeerd (< 2jr) en klaar voor de arbeidsmarkt. Hoe zien je eerste stappen op de arbeidsmarkt eruit? Wat zijn de mogelijkheden? En welke werkgevers passen goed bij je ambitie en persoonlijkheid?

Wij spreken dagelijks (basis)artsen die een antwoord willen hebben op deze vragen. De ervaren consultants van Corparis gaan graag vrijblijvend en oriënterend een (loopbaan) gesprek met je aan, zodat jij uiteindelijk bewust je eerste stappen kunt zetten in een opdracht of baan.

Wij kunnen als Corparis in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek je meenemen in de ervaringen die wij hebben met onze interim professionals en de (eerste) stappen die zij hebben gezet. Daarnaast hebben wij een actueel beeld van ontwikkelingen in de zorgsector en kennen wij onze opdrachtgevers goed. Hierdoor kunnen wij een juiste inschatting maken welke vacatures het beste passen bij jouw persoonlijkheid, ambitie en drijfveren.

Ben je nieuwsgierig geworden wat Corparis voor jou kan betekenen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op, wij verwelkomen je graag in ons netwerk. Ook voor ervaren (basis)artsen hebben wij voldoende mogelijkheden en gaan graag het gesprek met je aan over een volgende stap. Wij zijn onder andere actief binnen de disciplines ouderenzorg, psychiatrie en verslavingszorg.

De voordelen van Corparis voor (basis)artsen:

  • Veel opdrachtgevers o.a. in de disciplines ouderenzorg, GGZ en verslavingszorg
  • Een breed netwerk van artsen en specialisten
  • Consultants met ruime ervaring en actuele kennis van de arbeidsmarkt
  • Een arbeidsovereenkomst bij Corparis, waarbij goed werkgeverschap het uitgangspunt is
  • Gebruik maken van de Corparis Academie, waarbij je onbeperkt online trainingen kan volgen.