Persoonlijke ontwikkeling

We geven je alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, we bieden je perspectief. We vinden het belangrijk dat je op de hoogte bent en blijft van alle ontwikkelingen binnen wonen, welzijn en overheid. Daarom bieden we onze professionals verschillende trainingen en opleidingen aan.

Coaching, training & opleidingen
Ontwikkelingen in de markt, veranderende wet- en regelgeving: kennis veroudert snel. Om bij te blijven bieden wij op maat gemaakte coachings- en opleidingstrajecten. We werken alleen met de beste partijen die je echt weer een stap verder brengen.

Intervisie
Al onze vaste medewerkers volgen een intervisietraject. Tijdens deze intervisies delen zij situaties waar ze in hun werk tegenaan lopen. Door deze ervaringen met elkaar te delen, belichten we een onderwerp vanuit verschillende invalshoeken. Dit doen we in een vertrouwelijke setting en onder professionele begeleiding. Zo leren we van elkaar en ontwikkelen we onszelf.

Onze medewerker Anouk Meijer vertelt hoe zo’n intervisie gaat :

“De avond werd begeleid door Marleen de Graaf die eerst uitleg gaf over wat de bedoeling was en wat van iedereen werd verwacht. De bijeenkomst begon met een korte voorstelronde: waar zit iedereen en op welk project?

Iedereen deelde vervolgens een ‘top’ en ‘flop’ ervaring of een situatie waar hij of zij tegenaan liep. Na deze ronde was het tijd om een hapje te eten in het restaurant.

Om 20.00 uur gingen we verder met de intervisie. De volgende stap was het kiezen van een situatie om langer bij stil te staan. Om tot een keuze te komen, stemden we op de ingebrachte ervaringen. Bijna unaniem kozen we voor de vraag hoe ga je om met je rol als Corparis medewerker?

Ik vond het een hele leerzame avond. De ingebracht situatie was voor iedereen herkenbaar. Misschien in een iets andere vorm, maar je leert van elkaar en deelt met elkaar hoe je met deze rol omgaat. Daarnaast kwamen er ook andere ideeën voorbij waar ik nog helemaal niet aan gedacht had. Kortom een geslaagde avond die voor herhaling vatbaar is!”

Corparis Compas
Ons Compas word op dit moment bijgewerkt, voor meer informatie, bel even met ons!