Welkom Berry!

Per 1 november is Berry van Nieuwkasteele bij ons in dienst als Senior Consultant Wonen. Hieronder stelt hij zichzelf voor!

Ik ben Berry van Nieuwkasteele, 33 jaar, opgegroeid in Rotterdam en werkzaam als Senior Consultant in de regio Rotterdam.  Naast mijn werk breng ik veel tijd door met mijn gezin (Merel is doktersassistent in Spijkenisse en Gabriel leert op school zijn eerste woorden/letters schrijven),.  Ook doe ik twee in de week aan boksen om lekker fit te blijven en ga ik graag uit eten met vrienden en familie.

Gedurende mijn studie HBO Human Resource Management had ik een bijbaan bij een groot uitzendbureau.

Na drie uitzend-/detacheringsorganisaties ben ik onderhand acht jaar verder en werk ik met veel plezier in de detachering-/interim branche. Het is voor mij een bewuste keuze om juist in de corporatie-sector te detacheren, een sociale omgeving met een maatschappelijke bijdrage.

De afgelopen 5 jaar  ben ik actief geweest in de corporatiesector als accountmanager en kwam daar steeds vaker de naam Corparis tegen. Ik hoorde dat “ze” een sterke en goede dienstverlenging hebben met een hoog kwalitatief netwerk. Dat is de reden waarom ik met Corparis in gesprek ben  gegaan. Al gauw merkte ik dat dit de organisatie is die qua visie en cultuur bij mij past.

Voor mij betekent Corparis: professioneel, informeel, jezelf blijven ontwikkelen, flexibel, respectvol en vooral veel plezier maken elke dag. 

Elke dag (nieuwe) mensen ontmoeten en spreken is het leukste aan het werk. Oprecht meedenken om de juiste mensen met elkaar te verbinden en zo van meerwaarde te zijn voor het netwerk, dit blijft gaaf om te doen!