Samenwerking

We werken graag samen met partijen die op hun eigen manier het verschil maken voor de maatschappij, organisaties of onze professionals. Ontdek onze samenwerkingen.

Salutem
Salutum ontzorgt gemeenten met innovatieve oplossingen voor de uitdagingen in het sociale domein. Wij werken samen met Salutem en leveren de professionals voor de voorzieningenwijzer.

Voorzieningenwijzer – helpt bewoners besparen
Veel bewoners maken niet optimaal gebruik van inkomensregelingen. Voor bewoners gaat het vaak om een oerwoud van mogelijkheden. De voorzieningenwijzer van Salutem beoordeelt deze regelingen, maar ook energiecontracten en ziektekostenverzekeringen. Bewoners zien na één gesprek welke besparingen zij mislopen. Uit de eerste pilot bleek dat de deelnemende huishoudens zo’n zeshonderd euro per jaar kunnen besparen.

Lees meer over de voorzieningenwijzer in dit persbericht.

Salutem kiest voor Corparis
Het succes van de voorzieningenwijzer valt of staat met de gegevens die bewoners willen delen. Deze zijn noodzakelijk om de beoordeling te maken. Onze professionals weten als geen andere hoe zij deze gesprekken moeten voeren. Daarom koos Salutem juist voor een samenwerking met Corparis.

Enserve
Enserve is specialist in woonruimteverdeling. Samen met Enserve delen we kennis op het gebied van woonruimteverdeelsystemen en woningmarktregio’s.

FBTA Landmeter
We werken met FBTA Landmeter samen voor in company trainingen en bijscholingen op het financiële vlak. De focus ligt op de interne organisatie van woningcorporaties. FBTA Landmeter is erkend door het CRKBO en de NRTO waardoor diverse trainingen voor toezichthouders en bestuurders PE punten opleveren.

Ketenpartners
Organisaties besteden meer en meer besteden taken uit aan ketenpartners. Dat vraagt bij ketenpartners om andere kennis en nieuwe competenties. Onze professionals ondersteunen daarom vaak bij opdrachten voor woningcorporaties, zorg- en welzijnspartijen en gemeenten.

Meer ontdekken?
Wil je ook met ons samenwerken of wil je meer weten over een van deze samenwerkingen? We vertellen je graag alles over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem contact met ons op of laat je gegevens achter en wij bellen jou binnen twee werkdagen.