Voor opdrachtgevers

Er verandert veel binnen de sectoren wonen, welzijn, zorg en overheid. Samenwerken wordt steeds belangrijker. Wetgeving verandert en verantwoordelijkheden verschuiven. We zien dat de vaste kern van organisaties kleiner wordt en de flexibele schil groter. Steeds meer deelprocessen besteden organisaties uit aan ketenpartners. Wij bieden onze opdrachtgevers de professionals met de juiste competenties en talenten voor deze vraagstukken.

Wij weten wat van organisaties wordt gevraagd – we zijn bij de tijd
Wij hebben in de afgelopen jaren als geen ander gezien hoe de wereld is veranderd en wat dit vraagt van organisaties en medewerkers. Wij investeren in onze professionals met trainingen en opleidingen. Ze zijn bij de tijd en kunnen meteen aan de slag. Waar nodig zorgen we voor bijscholing.

Ons DNA – kwaliteit – klantgericht – sociaal – initiatiefrijk
Onze professionals bieden kwaliteit, zijn klantgericht, sociaal en initiatiefrijk. Dat zit nou eenmaal in ons DNA. Met deze competenties maken we echt het verschil en boeken we snel resultaat. Onze opdrachtgevers bevestigen dit al jaren.

Ontdek ons netwerk!
Wij kennen de professionals die echt waarde toevoegen voor jouw organisatie. We hebben professionals in dienst, maar werken ook met een groot netwerk zzp’ers. Dagelijks ondersteunen meer dan honderd Corparis professionals onze opdrachtgevers. Dit doen zij op operationeel, tactisch en strategisch niveau, binnen verschillende vakgebieden.

Een samenwerking is nooit voor even
Wat ons betreft is een samenwerking nooit voor even. We vinden duurzame relaties en persoonlijk contact belangrijk. Alleen als we elkaar goed kennen, kunnen we een organisatie het beste helpen.

Wij kijken verder – de beste professional op de juiste plek
Werken voor Corparis, dat kan niet iedereen. Daar zijn we heel eerlijk in. Of het nou gaat om een tijdelijke opdracht of een vaste baan, we kijken verder dan een CV. We screenen kandidaten op vaardigheden, competenties, cultuuraspecten en ons DNA. Zo garanderen wij het beste antwoord op de vraag, de beste professional op de juiste plek.

We delen onze kennis
We investeren niet alleen in onze eigen medewerkers, we delen onze kennis. Dat doen we in onze blogs, maar ook met kennisbijeenkomsten en trainingen. Medewerkers van onze opdrachtgevers zijn van harte welkom op deze kennisbijeenkomsten. Daarnaast mag je altijd gebruik maken van ons netwerk.