Over ons – Corparis

Onze missie
“Corparis draagt bij aan een maatschappij waarin wonen, welzijn,zorg en overheid goed geregeld zijn. Dit doen we door de inzet van ons netwerk van professionals en het delen van onze kennis en ideeën. Zo lossen wij personeels- en organisatie- vraagstukken op voor organisaties in de sectoren, wonen, welzijn, overheid en zorg. En kunnen organisaties hun klanten, bewoners, patiënten en cliënten het beste van dienst zijn.”

Ontdek ons netwerk!
Het netwerk van Corparis is al meer dan tien jaar stevig verankerd in de sectoren, wonen, welzijn en zorg. Iedere dag zijn er meer dan honderd professionals voor Corparis aan het werk in de sectoren, wonen, welzijn, overheid en zorg. Onze werkwijze is duidelijk en simpel.

De beste professional op de juiste plek
Of je nou op zoek bent naar een vaste kracht, inzet van je flexibele schil, een oplossing voor een capaciteitsprobleem of advies voor je personeelsbeleid, wij helpen je graag. Onze professionals beschikken over specialistische kennis en kunnen meteen aan de slag. Wij zorgen altijd voor de beste professional op de juiste plek. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe professionals om ons netwerk te versterken.

Ontdek onze mogelijkheden
Werken voor Corparis
Informatie voor opdrachtgevers

Wil je met ons kennismaken?
Maak een afspraak met één van onze consultants
We zetten graag ons netwerk voor je in!