Homepage services Nieuws

4 mijl van Groningen weer groot succes!

De tweede zondag van oktober, al jarenlang dé dag van de grootste 4 Mijl van Nederland, die van Groningen. Traditie Lees meer..

Schrijf je nu in voor de 4 Mijl van Groningen!

Nieuws | 08-08-2019

Beste collega’s! Vanaf nu kan je je via ons weer inschrijven voor de 4 Mijl van Groningen en natuurlijk de oergezellige Lees meer..

Charlotte Smets, Consultant Wonen Oost per 1 juli

Nieuws | 10-07-2019

Per 1 juli is Charlotte Smets gestart als Consultant Wonen in Oost Nederland. Ze stelt zich graag voor: Mijn naam is Lees meer..

GGZ Centraal kiest voor de dienstverlening van Corparis!

Nieuws | 10-07-2019

Afgelopen week heeft GGZ Centraal haar interesse om met Corparis samen te werken omgezet in een concrete samenwerkingsovereenkomst. Hier zijn Lees meer..

Workshop Branding voor Geneeskundestudenten tijdens ‘Van bul naar baan’

Nieuws | 14-06-2019

Op 12 juni jl. hebben we tijdens de Masterclass ‘Van bul naar baan’ van De Geneeskundestudent een workshop georganiseerd voor Lees meer..

Extraordinary jobs

Nieuws | 18-05-2019

Op 17 mei was Corparis aanwezig op het symposium van Panacea, de Medische Faculteitsvereniging van geneeskunde studenten in Groningen.

Backoffice op volle sterkte

Backoffice team klaar voor 2019! Onze backoffice was in september natuurlijk al uitgebreid met Jolanda (rechts), maar vanaf heden is Lees meer..

Gezocht! Recruitment Consultant

Nieuws Vacature! | 06-11-2018

Krijg jij energie van binden en verbinden en van de juiste match maken tussen een kandidaat en organisatie? Dan zoeken Lees meer..