Even voorstellen! Rozmeen Koornneef

Even voorstellen| Rozmeen Koornneef!

Hallo allemaal, mijn naam is Rozmeen Koornneef en ik ben sinds september werkzaam als Senior Consultant Wonen in Amersfoort! Ik zal me zelf even kort voorstellen!

Afgelopen jaren ben ik actief geweest in de woningcorporatie sector en heb deze tak voor mijn vorige werkgever als nieuwe dienst van a tot z mogen opzetten. Als eindverantwoordelijke hield ik me naast P&L (profit/loss analyse) bezig met het aannemen, coachen en begeleiden van medewerkers en anderzijds was ik verantwoordelijk voor het relatiemanagement met de corporaties die we landelijk bedienden. Uitdaging was om een heel nieuw netwerk op te zetten en mijn vorige werkgever binnen corporaties op de kaart te zetten wat resulteerde dat we binnen korte termijn als landelijk preffered supplier werden gekozen door Woningstichting Portaal.

Een mooie en leerzame periode waarin ik de corporatie sector vanuit verschillende aspecten heb mogen leren kennen en bedienen.

Toe aan een volgend hoofdstuk en oriënterend in de arbeidsmarkt, mijn oud collega Berry van Nieuwkasteele gebeld waarmee ik samen heb gewerkt bij Maandag. Enthousiast geworden van zijn feedback en zo zijn de gesprekken gaan volgen.

Ik ga me binnen Corparis wederom richten op alle vacatures maar met de focus op Financiën en Vastgoed.

Op privé vlak ben ik moeder van twee meiden Sophie en Beau en heb ik een enorme passie voor interieurstyling en fotografie. Sinds kort heb ik ook mijn eigen bedrijf waar ik binnen de interieur branche actief ben.

Ik heb er zin in en hoop jullie snel te ontmoeten!