Even voorstellen! Renkse Klijnman

Mijn naam is Renske Klijnman, 31 jaar en woon samen met mijn vriend in Amsterdam.

Per 1 september maak ik onderdeel uit van Corparis Zorg, waar ik als Recruitment Consultant samen met Rob de regio Noord-Holland onder m’n hoede neem.

Ik heb een achtergrond in de HR, zo was ik bij Randstad verantwoordelijk voor de werving & selectie voor Overheidsfuncties. Na een paar jaar begon het te kriebelen en ben ik een paar maanden gaan reizen, waarna ik een tijdje als stewardess heb gewerkt.

Zoals jullie wellicht weten heeft Meike dit ook gedaan en wij kennen elkaar dan ook ‘van het vliegen’. Via haar ben ik vervolgens bij Corparis terecht gekomen, dus nu sta ik wat meer met beide benen op de grond.

De komende tijd zal ik op verschillende vestigingen werken en hopelijk een deel van jullie tegenkomen. Met een aantal heb ik inmiddels een koffie-afspraak gepland en vind het leuk om met ieder van jullie kennis te maken!

Hopelijk tot snel!
Groetjes Renske Klijnman