Even voorstellen! Marloes de Boer

Even voorstellen:

Mijn naam Marloes de Boer en sinds 2 september werkzaam in de functie van Consultant Zorg in Noord-Nederland. Inmiddels woon ik 16 jaar in Zuidlaren samen met mijn man Frank en 3 kids: Thijn (15), Pim (12) en Pepijn (7).

De afgelopen 6 jaar ben ik werkzaam geweest in de zorgsector. Bij Tempo-Team als Regio Recruiter Zorg Noord Nederland. Daarna 2 jaar bij De Noorderbrug als Adviseur richting zelforganisatie en de afgelopen 2 jaar in de functie van leidinggevende van de flexpool (120 mw) en Corporate Recruiter. Ik miste de dynamiek de afgelopen vier jaar bij de zorginstellingen en toen kwam ik de vacature van consultant tegen bij Corparis. Na 2 hele leuke gesprekken werd mij verteld dat ik het Corparis DNA had. YES!

Voor wat betreft mijn vrijetijdsbesteding; tennissen, hardlopen, lekker uiteten/borrelen met familie/vrienden, spannende thrillers lezen of kijken via Netflix en erop uit/weekendjes weg, daar vind ik echt mijn ontspanning in.