Even voorstellen! José, onze nieuwe Recruitment Consultant

Hoi, ik ben José van der Kamp en sinds 1 mei gestart bij Corparis als Recruitment Consultant in de zorgsector.

Na ruim drie jaar te hebben gewerkt als Recruiter in de onderwijsbranche bij een ander detacheringsbureau was ik toe aan een nieuwe stap in mijn carrière.

Ik ging op zoek naar een werkplek waar ik mijzelf weer meer kon gaan ontwikkelen en uitdagen. In mijn werk vind ik het belangrijk om de juiste persoon écht op de juiste plek te zetten door maatwerk te kunnen bieden, wat in mijn ogen mogelijk is bij Corparis. Dit doe ik door in gesprekken met kandidaten echt de diepgang op te zoeken, zodat iemand hopelijk het achterste van zijn tong durft te laten zien. Het resultaat van een langdurige samenwerking met een kandidaat geeft mij in mijn werk het meeste energie, en is ook waar ik altijd naar streef.

Wat mij ook direct over de streep heeft getrokken om bij Corparis te gaan werken was het warme persoonlijke contact en de doelgroep waarmee ik mag gaan werken; de zorg!

Ik ben blij dat mijn reis bij Corparis is gestart! Over reizen gesproken, wanneer het weer kan/mag stap ik maar al te graag op het vliegtuig om nieuwe landen of steden te ontdekken (zie foto: afgelopen herfst in Marrakesh).

Deze reislustigheid is gestart op 6-jarige leeftijd, toen we wegens het werk van mijn vader met het gezin voor drie jaar naar Aruba zijn verhuisd. Het eiland-leven vond ik heerlijk en is nog steeds mijn favoriete vakantiebestemming. Ook hebben we vanuit Aruba mooie vakanties kunnen maken, wat bij mij op latere leeftijd smaakte naar meer.

Verder ben ik 27 jaar oud, woonachtig in hartje Zwolle en heb ik de HBO opleiding Toegepaste Psychologie met specialisatie arbeids- en organisatiepsychologie afgerond. Hopelijk tot snel, als we weer bij elkaar mogen komen op bijvoorbeeld een Corparis kenniscafé, een evenement, opleiding of een borrel!