Even voorstellen: de nieuwe Corparis Ambassadeurs


 

Met grote trots stellen we aan jullie voor: De nieuwe Corparis Ambassadeurs!

Na een intensief opleidingstraject, in samenwerking met trainers van Opstaan & Opvallen en Jack Jobing van Kenneth Smit, mochten acht nieuwe ambassadeurs in december hun diploma in ontvangst nemen. Inmiddels zijn zij volledig geïnstalleerd en staan zij te popelen om te starten.

Voor de Wonen-professionals was de ambassadeursrol al bekend, maar vandaag de dag zijn er ook Ambassadeurs aangesteld voor de Zorg. Het ambassadeurschap is opgericht om alle Corparis-professionals tijdens hun reis voldoende te ondersteunen op het gebied van groei en ontwikkeling. De Ambassadeurs zijn zelf ervaren Corparis-professionals en daarom bij uitstek geschikt om andere collega’s te begeleiden.

De nieuwe ambassadeurs zijn inmiddels gekoppeld aan Corparis-professionals.
Binnenkort wordt er contact met je opgenomen voor een eerste kennismaking. Hij/zij zal je vervolgens verder informeren over wat je mag verwachten.

Wij wensen Tessa Coster, Olivier Wilkens, Annette Houterman, Paul Witters, Patricia Scheper, Manja van Meerloo, Marjan de Boer en  Meike Aarnink heel veel succes in hun nieuwe rol.

Nieuws

Comments are disabled.