De eerste week van…Tamara Crone

Mijn naam is Tamara Crone, 25 jaar en sinds 2 september in dienst van Corparis in de rol van Recruitment Consultant Wonen voor de regio Oost-Nederland. Ik kom zelf uit Amersfoort en woon samen met mijn vriend Dennis.

Mijn eerste week zit er al bijna op. Na een gezellige en hectische vuurdoop in Groningen afgelopen maandag met autopech, fotoshoots en vergaderingen is de rust wedergekeerd.

Ik heb hiervoor bij Experis gewerkt waar ik verantwoordelijk was voor drie grote klanten, verspreid door Nederland. Ik heb daar voornamelijk bemiddeld binnen Engineering, Finance en HR. Daarvoor heb ik 4,5 jaar gewerkt bij a.s.r. verzekeringen in Utrecht als Real Time Manager voor Debiteurenbeheer.

Wat je verder nog van mij zou moeten weten; ik ga drie tot vier keer per week naar de sportschool en zwem soms (ga nog niet zo snel overigens), voetbal af en toe met de dames en ben een echte Ajacied. Als het lekker weer is, vind ik het leuk om op mijn motor te stappen en leuke routes uit te stippelen. Af en toe een festival en lekker eten/drinken zijn ook dingen waar ik mijn vrije tijd aan besteed.

Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van Corparis!  Erg nieuwsgierig naar deze nieuwe branche en kijk uit naar een fijne samenwerking.