Corparis steunt Sint voor ieder1

Corparis steunt de stichting Sint voor ieder1!

Voor veel kinderen is het vieren van Sinterklaas een vanzelfsprekendheid. Dit is helaas niet voor alle kinderen in Nederland het geval. Stichting Sintvoorieder1 heeft als doel zoveel mogelijk kinderen, die in moeilijke omstandigheden verkeren, een Sinterklaas kado te geven. Want ieder kind verdient een kado op 5 december!

 

Jacqueline van Halem zet zich al jaren in voor dit mooie project. Samen met de vele vrijwilligers zamelt zij de kadootjes in maar zorgt ook voor de contacten met bijvoorbeeld de voedselbanken in Den Haag en omgeving. Dit jaar wordt het werkgebied nog verder uitgebreid richting Rotterdam en worden 6.500 kinderen verblijd.

Ook de collega’s van Corparis ondersteunen dit goede doel. Zij helpen vrijwillig met het sorteren en inpakken van de pakjes maar ook met de verdeling naar de uitgiftepunten.

Daarnaast kunnen we ook nog snoepgoed gebruiken. Elke kind krijgt naast een kadootje ook iets lekkers in zijn schoen.

Dus doneer bijvoorbeeld je (bedrijfs) naam in chocoladeletters. Dit wordt (in overleg) op social media geplaatst of kom in de week van 19 tot en met 23 november cadeaus of sint snoepgoed afgeven in de Studio van FM den haag.

 

Wil je ook een bijdrage leveren aan dit mooie project kijk dan naar www.sintvoorieder1.nl