Corparis Academie voor Zorg van start!

Woensdag 7 februari was de aftrap van de Corparis Zorg Academie in Amersfoort. Exclusief voor de interim (basis) artsen en psychologen werkzaam via Corparis Zorg bij diverse zorginstellingen in Midden Nederland.

Margriet Buma & Marjorie Heethaar waren bij de aftrap aanwezig om de deelnemers te voorzien van informatie over de mogelijkheden die de Academie aan (jonge) artsen en psychologen biedt.

De training van deze avond ging over (medisch) leiderschap. Samen met Soraya Rooijackers van opleidingsbureau Opstaan & Opvallen werden onze interim professionals aan de hand van de DISC methode geschoold over leiderschap, persoonlijke effectiviteit en time management. “Super leerzaam en direct toe te passen in mijn communicatie” aldus één van de deelnemers. “Erg veel zin in het vervolg, aldus een tweede deelnemer. Op korte termijn vind de tweede avond van deze training plaats.

Meer weten over Corparis Zorg en de mogelijkheden die wij bieden aan artsen en (para)medici? Of over onze Corparis Academie? Neem dan contact op met één van onze recruiters via 088-1169700 og 088-1169799.