Charlotte Smets, Consultant Wonen Oost per 1 juli

Per 1 juli is Charlotte Smets gestart als Consultant Wonen in Oost Nederland.

Ze stelt zich graag voor:

Mijn naam is Charlotte Smets en ik ben woonachtig in Hengelo. Vanaf 1 juli ben ik bij Corparis begonnen in de functie van Consultant Wonen in de regio Oost. Een regio die me aan het hart ligt!
Ik kijk vooral uit naar positieve gesprekken waarin de kwaliteit hoog ligt en we samen mooie dingen kunnen doen. Zaken waar je energie van krijgt! In mijn vrije tijd reis ik graag en ben ik gek op gamen en hardlopen. Ik ga me met veel plezier richten op de regio Oost en ontmoet graag nieuwe mensen en contacten. Wil je kennis met me maken? Neem dan contact met me op! Via haar mobiel: 06 381 326 33 of mail: c.smets@corparis.nl

We wensen Charlotte veel plezier en mooie gesprekken toe!