Blog/trends & Nieuws

Terugblik Dag van de Armoede 2017

Maatschappelijk | 19-09-2017

Congres Armoede & Betaalbaarheid   Afgelopen donderdag was Corparis Wonen de netwerkpartner van het 1e Congres Armoede & Betaalbaarheid in het Gevangenismuseum van Veenhuizen. Een unieke dag op een bijzondere locatie. Als één van de initiatiefnemers merkten wij aan onze interim professionals die werkzaam zijn binnen een woningcorporatie, de overheid of de VoorzieningenWijzer dat dit Lees meer..

Jacqueline van Halem

Nieuws | 06-09-2017

Vanaf 1 september is Jacqueline van Halem aangesloten bij ons Salesteam Wonen! Jacqueline gaat met name ons team in de regio Randstad-Zuid versterken. Namens ons allen heel veel succes!

De Aanvraagloze Maatschappij, door Annemarie van Gaal

Maatschappelijk | 11-08-2017

Congres Armoede & Betaalbaarheid| 14 september 2017 Nederland bezwijkt nog een keer onder haar eigen bureaucratie. Voor alles zijn regels, instructies en vooral veel, heel veel aanvraagformulieren. Zolang je er niet dagelijks mee te maken hebt, lach je erom. Maar voor mensen met een bijstandsuitkering of een heel laag inkomen is de bureaucratie een dagelijkse Lees meer..

CORPARIS -an Endless Summer-

Nieuws | 14-07-2017

Speciaal voor onze bedrijfsdag op het strand heeft Erik Meijer,(Eric Endless) die naast zijn werk als interim professional bij Actium Assen, ook nog DJ is, de Corparis goes Endless Summermix gemaakt. Bijna 2 uur Ibiza. Klik op bijgaande link en je kan de mix overal afluisteren.   Een hele fijne zomer! Summermix Corparis  

CORPARIS bedrijfsdag – de foto’s-

Nieuws | 06-07-2017

Onze bedrijfsdag op 17 juni was een groot succes! Er waren meer dan 70 medewerkers afgekomen op onze “Corparis aan Zee” dag in Castricum.Teambuilding tijdens Expeditie Robinson, brandingsurfen en raften, cocktailworkshops, beachvolley en -golf, bijpraten en genieten van het mooie weer en het goede eten en drinken waren zo ongeveer de ingrediënten. We vonden het super! Lees meer..

Welkom Mirjam!

Nieuws | 03-07-2017

Per 1 juli hebben wij een nieuwe Recruiter Wonen. Haar naam is Mirjam Timmermans. Mirjam is afkomstig van Interlink en gaat bij ons met name de Recruitment voor Midden, Oost en West Nederland verder optimaliseren. We wensen Mirjam ontzettend veel succes toe in haar nieuwe functie.

DAG VAN DE ARMOEDE CONGRES 14 SEPTEMBER!

Maatschappelijk | 06-06-2017

Onze professionals en ons netwerk wordt dag in, dag uit geconfronteerd met de rauwe randen van onze samenleving. Huishoudens waar er geen ontbijt en lunch is voor de kinderen. Simpelweg omdat er geen geld is. Kinderen die opgroeien in woningen waar bespaard wordt op warm water en baden 1 keer per week is toegestaan. Ook Lees meer..

Interview met Coen Pater – onze nieuwe senior consultant in Amersfoort.

Nieuws | 09-02-2017

“ We missen je een beetje.” “ Tja… ik jullie eigenlijk ook.” Wie ben je? Hoe oud ben je? “ Ik ben Coen Pater, 41 jaar. Ik woon met mijn vrouw Mireille en twee dochters van 8 en 10 in Baarn.”   Beschrijf jezelf eens in het kort? “Ik ben een echt mensenmens, ondernemend, enthousiast, Lees meer..

‘Van de corporatiewereld naar gemeenteland – een nieuw avontuur!’

Blogs/trends | 14-11-2016

Persoonlijke ontwikkeling is een interessant onderwerp, zeker als je erover spreekt met Yei Ling Liu. De 36-jarige Yei Ling Liu uit Emmen, is een veelgevraagd detacheringsmedewerker van Corparis. Ze heeft ruime werkervaring bij woningbouwcorporaties op het gebied van Woondiensten en Leefbaarheid. Sinds kort is ze een nieuw avontuur aangegaan en werkt ze als accountmanager bij Lees meer..

“Carte blanche krijgen van klanten – dat is het allermooiste!”

Blogs/trends | 20-05-2016

“Het gebeurt steeds vaker dat klanten me op pad sturen met de boodschap ‘Regel het maar!’ als ze een nieuwe, tijdelijke collega zoeken. Daarmee geven ze me hun volledige vertrouwen. Dat geeft veel voldoening en het stimuleert me om nog harder mijn best te doen. Het zijn mijn droomklanten en die koester ik. ” Aan het woord is Lees meer..