Nieuws

Jacqueline van Halem

Nieuws | 06-09-2017

Vanaf 1 september is Jacqueline van Halem aangesloten bij ons Salesteam Wonen! Jacqueline gaat met name ons team in de regio Randstad-Zuid versterken. Namens ons allen heel veel succes!

CORPARIS -an Endless Summer-

Nieuws | 14-07-2017

Speciaal voor onze bedrijfsdag op het strand heeft Erik Meijer,(Eric Endless) die naast zijn werk als interim professional bij Actium Assen, ook nog DJ is, de Corparis goes Endless Summermix gemaakt. Bijna 2 uur Ibiza. Klik op bijgaande link en je kan de mix overal afluisteren.   Een hele fijne zomer! Summermix Corparis  

CORPARIS bedrijfsdag – de foto’s-

Nieuws | 06-07-2017

Onze bedrijfsdag op 17 juni was een groot succes! Er waren meer dan 70 medewerkers afgekomen op onze “Corparis aan Zee” dag in Castricum.Teambuilding tijdens Expeditie Robinson, brandingsurfen en raften, cocktailworkshops, beachvolley en -golf, bijpraten en genieten van het mooie weer en het goede eten en drinken waren zo ongeveer de ingrediënten. We vonden het super! Lees meer..

Welkom Mirjam!

Nieuws | 03-07-2017

Per 1 juli hebben wij een nieuwe Recruiter Wonen. Haar naam is Mirjam Timmermans. Mirjam is afkomstig van Interlink en gaat bij ons met name de Recruitment voor Midden, Oost en West Nederland verder optimaliseren. We wensen Mirjam ontzettend veel succes toe in haar nieuwe functie.

Interview met Coen Pater – onze nieuwe senior consultant in Amersfoort.

Nieuws | 09-02-2017

“ We missen je een beetje.” “ Tja… ik jullie eigenlijk ook.” Wie ben je? Hoe oud ben je? “ Ik ben Coen Pater, 41 jaar. Ik woon met mijn vrouw Mireille en twee dochters van 8 en 10 in Baarn.”   Beschrijf jezelf eens in het kort? “Ik ben een echt mensenmens, ondernemend, enthousiast, Lees meer..

Bijeenkomst woningmarktregio’s

Nieuws | 13-04-2016

Woningmarktregio’s, wat betekent dit voor u? Wat betekent dit voor de onderlinge samenwerking? Wat kan uw bijdrage zijn aan het vormen van de woningmarktregio’s? Voor uw corporatie moet per 1 juli 2016 besloten zijn tot welke woningmarktregio zij zal behoren. Dit heeft veel impact op de bedrijfsvoering van uw corporatie, op de onderlinge samenwerking tussen de Lees meer..

FBTA Landmeter samenwerkingspartner

Nieuws | 16-02-2016

Maak kennis met FBTA Landmeter – onze nieuwe samenwerkingspartner. “De corporatiesector trilt –vooralsnog wat zachtjes- op haar grondvesten.”, aldus Alfred Landmeter.   In januari was het zover;  de samenwerkingsovereenkomst tussen FBTA Landmeter en Corparis werd ondertekend. Het is een mooie ontwikkeling voor beide bedrijven en hun klanten. Nieuwe strategische allianties Stefan Vos, directeur-eigenaar van Corparis Lees meer..

Van één naar honderd medewerkers in tien jaar – Corparis blijft groeien

Nieuws | 19-11-2015

Corparis biedt oplossingen bij tijdelijke en structurele personeelsproblemen. Het bedrijf begon tien jaar geleden als een kleine speler in de markt die zich richt op de flexibele inzet van professionals binnen woningbouwcorporaties. Inmiddels heeft Corparis zich doorontwikkeld tot een toonaangevende, serieuze speler met een stevige verankering in de sectoren Wonen, Welzijn en Zorg. De laatste Lees meer..

Seminar Herziening Woningwet 4 & 10 november

Nieuws | 12-11-2015

Op 4 en 10 november heeft Corparis Wonen een seminar georganiseerd voor relaties,opdrachtgevers en  werknemers over de wijzigingen en de gevolgen van de nieuwe Woningwet. De avond werd op een prachtige wijze begeleid door Marija Bjelobrk, trainster van Opvallen & Opstaan en medewerkster van Corparis Wonen. Onderwerpen als passend toewijzen, DAEB en niet-DAEB, woongebieden, waar komen Lees meer..

5 mei bevrijdingsdag – kantoor Corparis gesloten

Nieuws | 11-06-2015

  In verband met bevrijdingsdag is het kantoor van Corparis op dinsdag 5 mei 2015 gesloten. Wij wensen iedereen een goede, gezellige Bevrijdingsdag!