Bijeenkomst woningmarktregio’s

Woningmarktregio’s, wat betekent dit voor u?

Wat betekent dit voor de onderlinge samenwerking? Wat kan uw bijdrage zijn aan het vormen van de woningmarktregio’s?

Voor uw corporatie moet per 1 juli 2016 besloten zijn tot welke woningmarktregio zij zal behoren. Dit heeft veel impact op de bedrijfsvoering van uw corporatie, op de onderlinge samenwerking tussen de gemeente en u en tussen uw corporatie en de andere corporaties in uw werkgebied.

Corparis organiseert in samenwerking met Enserve een bijeenkomst waarin u antwoord krijgt op de belangrijkste vragen. Daarnaast is er ook uitgebreid gelegenheid tot het stellen van vragen en voor discussie met uw vakgenoten.

Henk van Dijk, directeur Enserve, zal u tijdens de bijeenkomst meenemen in de gevolgen van de nieuwe Woningwet en hoe u uw nieuwe woningmarktregio kunt bepalen. Tevens laat hij zien wat de valkuilen en mogelijkheden zijn. Tenslotte toont hij een praktisch instrument dat u voortaan zelf kunt gebruiken.

Voor wie?

De bijeenkomsten zijn met name bedoeld voor managers, teamleiders en ZZP’ers binnen de corporatiebranche. Lijkt deze bijeenkomst u ook interessant ? Neem dan contact op met Corparis Wonen Amersfoort, info@corparis.nl of 088-116 97 99.

De bijeenkomsten vinden plaats op onderstaande data en locaties:

9 mei, Van der Valk Assen, Balkenweg 1 in Assen
11 mei, Grand Café De Kooi; Zevenhuizerstraat 1 in Bunschoten-Spakenburg (nabij Amersfoort en zeer gunstig gelegen en goed bereikbaar vanaf de A1/A28).

Inloop: 15.30 uur
Start: 16.00 uur
Einde: 18.30 uur

Bent u erbij?

Meld u dan zo spoedig mogelijk aan voor deze gratis bijeenkomst via info@corparis.nl of bel met kantoor Amersfoort, 088-116 97 99.

Wij heten u van harte welkom op een van deze bijeenkomsten!

Hartelijke groet,
Corparis

Stefan Vos, Sandra Vinke en Eric Rijnhart

Over Enserve
Enserve is dé specialist en kennisbank voor woonruimteverdeling. Enserve werkt landelijk en ondersteunt meer dan 55 corporaties. Meer informatie over Enserve treft u op de website www.enserve.nl